MOGYORÓS CSOKI
Hozzávalók:
20 dkg Milka Noisette csokoládé, 2 evőkanál Nutella, 10 dkg héj nélküli egész mogyoró. Mogyoró, kesudió, cukrozott cseresznye a díszítéshez.
Elkészítés:
A csokoládét felolvasztjuk. Csomómentesen belekeverjük a Nutellát. Hozzáadjuk az egész mogyorószemeket.
A kapott keveréket vagy kis kosárkákba kanalazzuk, vagy egy szilikonos sütőpapírral bélelt kis tepsibe vagy peremes tálcára öntjük, és hideg helyen megdermesztjük.
Ha tepsibe öntöttük a csokit, félig megdermedten, jelöljük be rajta késsel, hogy mekkora kockákra akarjuk majd fölvágni. Teljes dermedés után a jelölés mentén vágjuk össze.
A csoki tetejét magvakkal, cukrozott gyümölcsökkel díszíthetjük.
Hozzászólások
Hozzászólások megtekintése
nagyon jól néz ki, mindenképeen ki fogjuk próbizni otthon! Addig nyúzom anyut amíg meg nem süti!!!
bonbonmánia
(Kisvirág, 2010.06.05 16:57)